Mine kanaliseringer

Side 2
På denne siden legger jeg ut kanaliseringer som ikke er med i boken "Himmelske samtaler i ny tid", og ikke er med i "Veien, sannheten og livet". Små drypp i hverdagen.

08.11.2020

Universet er uendelig stort, og verden er liten. Deres verden er fra hus til jobb, til aktiviteter, venner og hyggelige sammenkomster. Dere ser andre deler av deres verden, men den er langt unna. Du ser det som skjer i verden, men det er så langt unna. Ta verden inn i stua og se andres lidelse. Se at det som er bra for deg også er bra for andre. I disse dager holdes det valg i USA. Dere alle er opptatte av hvem som skal bli den nye lederen. Dere alle er blitt avhengige av hva dette landet finner på. Hvem bestemmer deres avhengighet til andre land? Tiden er inne for å snu og se mot eget land, mot andre land og mot universet, og åpne øynene. Dere er alle fanget i et slør av bedrag, og følger med som marionetter. Vit at alt vil bli som dere ønsker. Mørket er fortsatt fremtredende på moder jord, selv om tilhengere av mørket må trekke seg tilbake. Flere fra den mørke siden vil se lyset og arbeide for lyset, men kjernen sitter fortsatt i sine gjemte huler og drar i trådene til dere mennesker som dukker på et teater. Derfor sier vi våkne opp! Hvem bestemmer hvem som skal bli valgt til leder. Dere har laget dere en felle der markedsøkonomien og pengekrefter betaler en valgkamp som et sirkus.

Hvordan vil du velge din leder i fremtiden? Vil du velge en som arbeider for det beste for dere alle eller en som har penger til å kjøpe seg en plass. Hvis ingen av kandidatene er til det gode for dere, hvorfor velger dere ikke da en som står klar til å arbeide for deres beste? Vi ser dette spillet dere leker, mens tusener lider under avgjørelsene som blir tatt. Våkne opp! Snu -ikke la penger være styrende for å finne en god leder.

Bak i kulissene står en person rede til å overta som leder for USA, en som ønsker det beste for alle folk i samarbeid med universet. Denne lederen vil etter hvert komme frem fra sitt skjulested og stå klar til å overta. Vi forsikrer dere om at ingen vil "stå opp fra de døde" slik mange av dere tror. Men dere alle skal vite at dette sirkuset var viktig for at dere skal kunne se og forstå at dere har tillatt dette sirkuset for lenge. Dere vil nå forstå at ledere ikke kan kjøpes for penger verken i form av gaver eller egen rikdom. Vit at dette gjelder dere alle på moder jord. Dere har altfor lenge fulgt pengestrømmen. Se og hør! Dere har fått beskjed om at denne høsten vil bli omveltende. Dere er nå inne i en vanskelig periode der flere avsløringer vil komme. Hold motet oppe og la dere ikke skremme til taushet. Vit at alt som skjer er til det beste for dere mennesker og deres utvikling. Vit at vi er med dere, send lys til verden og send lys til de som har det vanskelig, send lys til verdens ledere slik at moder jord kan stige i sine energier. I lys og kjærlighet erkeengelen Mikael. 

 

 

 

 

12.10.2020

Mestringsfølelse

Å mestre livet kan være en vanskelig oppgave for dere mennesker. Det er ikke alltid at dere tar de letteste valgene for dere selv, da vil livet bli en utfordring. Denne utfordringen må dere klare å komme over. Det er det vanskelige for dere. Å komme over gale valg eller annen urett du har gjort, eller andre har gjort mot deg. Disse vanskelige valgene er ikke for alltid. Du valgte å gå inn, du kan velge  gå ut. Forløs disse vanskelige følelsene slik at du ser mulighetene og velger på nytt i riktig retning. Du vil kjenne mestringsfølelsen når du kjenner at du har kontroll over livet, og ikke at livet har kontroll over deg. Begynn med det som er helt nært deg. Du må bestige små fjell før du kan bestige store fjell, slik er det også i livet ditt. Ta små steg og kjenn at du mestrer det før du går videre. Mestring kan være et stort steg for en, mens det er et lite skritt for en andre. Kjenn på det du mestrer, og gled deg over det. Da kan du bestige de høyeste fjell der du er i din mestringsfølelse. 

I lys og kjærlighet erkeengelen Mikael. 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com