top of page

07.11.2022

Dere mennesker lar dere lede av ytre påvirkninger. Dere vil derfor følge annonser, moter, propaganda og det som blir fortalt dere. Dere lever i en boks som er lukket der alt som kommer inn i boksen er fra ytre påvirkninger. Dere må lære dere til å la påvirkningene komme innenfra, i fra ditt indre univers. Gjennom ditt indre univers vil du alltid vite hva so er riktig og hva som er galt. Du vil være i balanse på grunn av at ditt indre univers er i balanse. Du er en del av altet og altet er i deg.

Når du går inn i gode energier vil du oppleve at disse blir ødelagt når du er ute av disse energiene. Dette er fordi du ikke har tatt energiene dine inn i ditt indre univers og balansert disse. Du kan være i gode energier så lenge du har en ytre påvirkning av disse energiene, men hvis du ikke forstår hvorfor du føler deg bra, og hele tiden må være et annet sted for å komme i disse energiene, så er de ikke dine, du bare låner dem for en kort periode.

Åpne deg for ditt indre univers, lær av deg selv og la din energi komme fra ditt indre og arbeide seg utover. Når du tar en avgjørelse vil denne komme fra deg selv og din forståelse av universet, ikke fordi dette er blitt deg fortalt. Så derfor må du balansere deg innenfra for å være balansert utenfra. Dine energier skal arbeide seg utover, ikke utenfra og innover. Sørg alltid for å være jordet både fysisk og energetisk.

I lys og kjærlighet

Erkeengelen Mikael.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Start med å analysere følelsene dine. Hva gjør deg sint, trist, irritert eller hva frykter du? Deretter tar du eierskap til disse følelsene, Erkjenn at de er en del av deg, og at de gjør noe med deg.

Du har nå jobbet en god stund med deg selv. Gått i dybden av deg selv, erkjent dine utfordringer og arbeidet med disse. Nå er tiden inne til å se på reaksjonsmønsteret ditt. Hver handling fører til en

Erkeengelen Mikael har kommet med et nytt selvutviklings kurs for oss. Det første han vil vi skal gjøre er å ransake oss selv. Dette krever at vi bruker god tid og arbeider med oss selv, og er ærlige

bottom of page