top of page

21.11.2022

I dag trenger du litt selv innsikt. Med dette menes at du må gå i dybden av deg selv. Hvor finner du ditt potensiale, og hva er styrken din?

Vi snakker ikke her om din ferdigheter i en gitt arbeidssituasjon, men i ditt åndelige liv.

Mange store og kjente healere har ikke nødvendigvis samme healer evner som mange av dere som sitter hjemme uten å heale. Forskjellen er at de tørr stå frem og har troen på seg selv og det de gjør. Det er mange som sitter hjemme som er klar- seende, klar- hørende og klar- følende. Du har store evner, men vil ikke innrømme dette for deg selv eller andre. Jeg sier til deg, bruk evnene dine. I denne tiden av utviklingen er det meningen at dere alle skal kunne bruke de evnene dere har, men du må tørre tro på deg selv.

Du må gå inn i deg selv og finne ut hva du ønsker å være, hvem du ønsker å være og hva du ønsker å tro på.

Synes du det er vanskelig, så sett opp punkter over hva du ønsker å forandre og hva du ikke vil forandre. Er det noe du ikke vil forandre, som ikke er forenelig med dine verdier og den åndelige utviklingen du går inn i, så arbeid med disse punktene. Sett deg mål. Når du er ferdig så la de punktene du vil forandre synke inn.


Skal du kunne forandre deg selv, så må du endre noe i livet ditt. Du må tro på at du kan heale deg selv og at du kan gjøre endringene selv. Som vi sa i forrige uke, så må dere starte innenfra med dere selv. Du kan ikke hjelpe andre med å forandre seg hvis du ikke er villig til å gi slipp selv, og ta imot forandringene. Det er her din selvinnsikt kommer inn. Du må lære deg å være ærlig med deg selv, og se det som er destruktivt i livet ditt, som du må gi slipp på og det som er godt i livet ditt som du må øke. Lev, la latteren sitte løst i kjærlighet.


Arbeid med deg selv i en hver situasjon gjennom hele dagen. Registrer de tankene og følelsene som dukker opp. Er det ønske tenking der du lurer deg selv eller er det riktig. Å arbeide med seg selv er det vanskeligste av alt, for det kan dukke opp egenskaper du ikke vil innrømme overfor deg selv. Når de dukker opp, så innrøm dem for deg selv og gi slipp på disse, og du vil føle at det er mange kilo som letter fra dine skuldrer. Nå er du klar til å gå videre i din åndelige utvikling. Nå har du lært fra ditt indre og forstått, nå er du klar til å få mer innsikt i livet og den universelle energien.


Øvelse:

Sett deg ned på et rolig sted, gjerne med rolig musikk i bakgrunnen. Pust dypt og rolig. Nå kan du meditere over negative egenskaper i deg selv og årsaken til at du ikke tør gi slipp på disse. Hvis du ikke får til å meditere, så tenk over dette spørsmålet og skriv dem ned på et ark. Det aller viktigste i denne øvelsen er at du går i dybden av deg selv og innrømmer for deg selv, Når du har forstått og har forløst dine egne innerste negative sider, så begynner du å få innsikt og er klar for å fortsette reisen i lysets energier.

I lys og kjærlighet

Erkeengelen Mikael.

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nå er det virkelig lenge siden jeg har vært på bloggen. Jeg har ikke fått beskjed om å skrive noe, og kanskje er det slik at vi er litt bortskjemte med å få fortalt hva vi skal tenke på hver dag, elle

Dere har nå øvd på ulike deler av selvutvikling . I det første blogg kurset lærte dere om: 1.sinne, 2. sorg, 3. håp, 4. fortiden, 5. nåtiden, 6 anerkjennelse, 7. egenverd, 8.deg versus andre, 9. tidsb

Angst er et relativt begrep. Det noen føler angst for, kan andre ikke reagere på i hele tatt. Altså kan man ikke måle angst utfra en hendelse eller omstendighet. Det som utløser angst hos noen, kan væ

bottom of page