top of page

Veien, sannheten og livet

Utdrag av innledningen til boka:

 

...Vi er inne i en ny tid der dere vil våkne opp og se at det dere har trodd var sannheten er langt fra sannheten...

...Dere mennesker er innhyllet i en tåke av illusjoner. Disse illusjonene må dere oppløse for å huske tilbake til begynnelsen...

...Jeg gleder meg over at du er med på oppvåkningsprosessen, og kan føle de energiene jeg har sendt til deg, slik at du valgte å lese denne boka, valgte å ta ansvar for deg selv, og valgte å være med på reisen inn i den nye tida.

Til akkurat deg som leser mine ord, lev i lys og kjærlighet.

Erkeengelen Mikael.

Tro

Utdrag fra boka:

...En tro fra hjertet vil speile universets sannhet. Hvis en person tror fra hjertet vil den bruke kjærlighetens kraft, og vil derfor måtte ta del i universets lover om tilgivelse, kjærlighet, respekt, verdi og harmoni. Enhver handling og et hvert ord vil speile seg i kjærlighet til alt liv. En tro som misbruker andre mennesker eller dyr, som setter seg foran alt, og som påberoper seg retten til å eie sannheten, har gått seg vill. Dette er ikke en tro fra hjertet.

En tro fra hjertet vil kjennes i hele kroppen og i sinnet. Energiene vil høynes, og du vil kjenne kjærligheten så sterk at den er smertefull. Du vil kjenne energiene og du vil vite hva som er rett og galt. Dine handlinger vil til enhver tid speile seg i lyset.

En tro som ikke kjennes som beskrevet er ikke en riktig tro. Foruten denne følelsen vil der alltid ligge en tvil. Tro og tvil er hverandres motsetninger. For de som har rett tro i sitt hjerte vil ikke ha et snev av tvil, selv ikke på de største mirakler...

bottom of page