top of page

OM OSS

Veksthuset Dønna er et alternativ møtested i det tidligere Grønaas gartneri. Vi  er Frode Grønaas og Ann-Kristin Johansen.

Det har blitt drevet kurs og energi samlinger gjennom mange år i veksthuset. Her har mange vært samlet, meditert og jobbet med energier, og det har vært arrangert alternativ messe her i 10 år. 

Her tilbyr vi healing og reading, samtaleterapi, meditasjon og energisamlinger, både for nybegynnere og viderekommende. Vi håper du vil komme å oppleve Veksthuset og de fantastiske energiene som er blitt bygd opp her på Skaga i Dønna, gjennom mange år.

VI ER:
Snapchat-2039105489_LI (3).jpg
Ann-Kristin Johansen

Jeg heter Ann-Kristin og har skrevet to kanaliserte bøker av erkeengelen Mikael. Himmelske samtaler i ny tid og Veien, sannheten og livet. (Se omtale av bøkene under fanen bøker her på nettstedet). Jeg healer og kanaliserer. Gjennom delvis healing og delvis kanalisering frigjøres de energiene som stenger for energibanene i kroppen og som skaper psykiske eller fysiske plager. Kontakt meg på mobil for timebestilling.

gartneri.jpg
Frode Grønaas

Jeg heter Frode, og har drevet med healing i over 20 år. Min erfaring er at gamle energier setter seg i kroppen og skaper ubalanse. Det er derfor viktig å forløse de gamle energiene for å kunne gå videre.  Jeg har bred erfaring som healer og samtaleterapeut. Kontakt meg på mobil for timebestilling

bottom of page