OM OSS

Veksthuset Dønna er et alternativ møtested i det tidligere Grønaas gartneri. Vi  er Frode Grønaas og Ann-Kristin Johansen.

Det har blitt drevet kurs og energi samlinger gjennom mange år i veksthuset. Vi er en gjeng som har meditert og jobbet med energier, og det er arrangert alternativ messe her i 10 år. 

Her tilbyr vi healing og reading, samtaleterapi, meditasjon og energisamlinger, både for nybegynnere og viderekommende. Og vi inviterer til spennende foredrag. Vi håper du vil komme å oppleve Veksthuset og de fantastiske energiene som er blitt bygd opp her på Skaga i Dønna, gjennom mange år.

VI ER:
Ann-Kristin Johansen

Jeg heter Ann-Kristin og har skrevet to kanaliserte bøker av erkeengelen Mikael. Himmelske samtaler i ny tid og Veien, sannheten og livet. Jeg healer og kanaliserer. Ofte vil psykiske og fysiske plager være minner i kroppen både, fra dette og tidligere liv. Du kan treffe meg i Veksthuset eller kontakt meg på mobil for timebestilling.

Frode Grønaas

Jeg heter Frode, og har drevet med healing i over 20 år. Min erfaring er at gamle energier setter seg i kroppen og skaper ubalanse. Det er derfor viktig å forløse de gamle energiene for å kunne gå videre. Kontakt meg på mobil for timebestilling, eller stikk innom Veksthuset.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com