03.10.2022

Hvordan skal du klare deg med mindre?

Forbruket har steget mer og mer for hvert år, og forbruket blant noen av delene av verden har blitt høy, mens de i andre deler av verden er den lavere enn noensinne.

Denne skjeve fordelingen vil nå rette seg opp, litt etter litt. For at denne fordelingen skal bli mer rettferdig vil noen måtte miste noen privilegier, mens andre får noen privilegier. Dette skaper frustrasjon og sinne blant noen, men tenk etter hvordan verden er i dag, og hvordan noen mennesker lider uten å ha de aller mest nødvendige tingene som andre tar som en selvfølge.

Vi er ikke moraliserende og mener at du skal ha dårlig samvittighet for det du eier, vi ønsker at du skal se de andre og forstå at noen av de tingene du har kan du leve godt ei stund uten, og at det ikke er livsnødvendig.

Noe av det som du kan leve uten i hverdagen er engangs emballasje. Bruk andre former for emballasje som varer lenge og kan brukes om igjen. En annen ting du kan unnvære er vaskemidler for hver en ting, bruk vaskemidler som kan brukes på det meste, det er også mulig å lage egne rensemidler av det du har i kjøkken husholdningen. Reduser antall vask med å bruke klærne mer enn en dag. Husk at det i store deler av verden ikke er vanlig med egen vaskemaskin i huset. Samle opp klær og ta en stor vask istedenfor mange små vasker. Du kan spare mye i hus holdningen ved å bruke mat restene og være kreativ. Kjøp ikke flere klær enn du trenger. Bruk alternative løsninger som å bytte eller levere brukte klær på bruktmarked og kjøpe på bruktmarked. Dette gjelder også andre artikler til huset. Tenk nøye gjennom ditt og familiens forbruk og om dette er noe du kan unnvære. Du vil bli forbauset over hvor mye du kan unnvære i dagliglivet.

Hvorfor forteller vi dere dette?

Verden i dag er usikker innen økonomi, og flere og flere av de som tidligere hadde et normalt til høyt forbruk må innstille seg på en helt annen hverdag. Vi ønsker å sette fokus på andre levemåter og at mange vil bli tvunget inn i en annen levemåte på grunn av økonomien i landet. Senk forbruket ditt!

Det vil komme en dag der du vil bli glad for at du har tenkt gjennom alternative løsninger. Verdens økonomien er usikker og det vil ennå komme tider med usikkerhet og uro.

I lys og kjærlighet

Erkeengelen Mikael.

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

I dag trenger du litt selv innsikt. Med dette menes at du må gå i dybden av deg selv. Hvor finner du ditt potensiale, og hva er styrken din? Vi snakker ikke her om din ferdigheter i en gitt arbeidssit

Å være balansert og arbeide innenfra, krever en del egeninnsats og selvdisiplin. Å komme i harmoni er ikke noe du får uten å ha innsikt. Innsikt i ditt indre liv og innsikt i universets lover. Å være

Dere mennesker lar dere lede av ytre påvirkninger. Dere vil derfor følge annonser, moter, propaganda og det som blir fortalt dere. Dere lever i en boks som er lukket der alt som kommer inn i boksen er