top of page

1. Selvransakelse

Erkeengelen Mikael har kommet med et nytt selvutviklings kurs for oss. Det første han vil vi skal gjøre er å ransake oss selv. Dette krever at vi bruker god tid og arbeider med oss selv, og er ærlige med oss selv.

Lykke til!



1. Selvransakelse


Selvransakelse er en av de vanskeligste tingene dere mennesker kan gjøre. Å gå i dybden av deg selv, erkjenne mangler, feil og gode ting også. Å være selvkritisk på en konstruktiv måte, eller å ta imot skryt når du har gjort noe som virkelig er bra. Vanskelig sier du, men å se andres feil og mangler er så enkelt, bare ikke ens egen.


Så nå skal du se i dybden av deg selv, ditt innerste hemmelige rom som du kanskje ikke vil innrømme for deg selv eksisterer. Tanker og følelser som er vanskelige, forbudte, og lite smigrende i øynene på andre. For enhver av dere har disse tanker, følelser og egenskaper som helst ikke tåler dagens lys. Det betyr ikke at det er noe grusomt eller kriminelt over dem, men noe som plasserer deg i et dårlig lys.


Hvorfor skal du da ransake deg selv og engste deg for at disse skjulte egenskapene skal komme til overflaten? Dere skal ikke det! Dere skal kun erkjenne disse overfor deg selv og gjøre noe med dem. Lære deg selv og kjenne på godt og vondt og vite årsaken til disse tankene eller følelsene.

Å gå i dybden av deg selv krever selvdisiplin og en vilje til å prøve. Ved å tørre å gå inn i deg selv vil du kunne forløse det som er vanskelig, årsaken til disse egenskapene eller tankene. Når du gjør det, tillater du deg selv å ha et bedre liv, la vanskelige energier som sperrer veien for deg bli forløst, og åpne opp for nye energier som er til det gode for deg.


Du skal gjennom meditasjon trekke frem dine skjulte dybder, og føle på disse. La tankene flyte og legg merke til det som dukker opp i tankene dine. Still deg på sidelinjen av deg selv og spør deg selv kritiske spørsmål i forhold til de tankene som dukker opp. Hvorfor dukker disse tankene opp og har de en årsak som ligger i dypet av deg. Blir disse tankene og øvelsen vanskelig å håndtere, så gå ut av øvelsen og prøv igjen senere. Nå vet du hva som skjuler seg der i dypet og som du må gjøre noe med. For å bli en hel person med alle de potensialer som ligger i det å være hel, må dere forløse alt som er vanskelig og negativt. For å åpne opp for de nye energiene må du være hel og ren. Det betyr ikke at du er feilfri, ingen av dere er det, men at du har gjort hva du kan for å frigjøre deg fra alt negativt.


Kanskje trenger du ikke gå så dypt, kanskje ligger det og ulmer i overflaten. Tillat deg selv å føle på disse følelsene, og forløse dem. Det kan også være at du har vansker med å ta imot ros. Tillat deg selv å føle gleden av å få ros, erkjenn for deg selv det du er dyktig til. Du er den største kritikeren i ditt liv, endre på dette, gi slipp og bare tillat.


I lys og kjærlighet

Erkeengelen Mikael.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

TRIANGEL EFFEKTEN

I den siste kanaliseringen snakker erkeengelen Mikael om triangel effekten. Når vi er syke går vi til legen, vi finner kanskje en feil som rettes opp eller dempes med en eller annen form for behandlin

JULEKALENDER

Nå er det virkelig lenge siden jeg har vært på bloggen. Jeg har ikke fått beskjed om å skrive noe, og kanskje er det slik at vi er litt bortskjemte med å få fortalt hva vi skal tenke på hver dag, elle

7. Pusteøvelser

Dere har nå øvd på ulike deler av selvutvikling . I det første blogg kurset lærte dere om: 1.sinne, 2. sorg, 3. håp, 4. fortiden, 5. nåtiden, 6 anerkjennelse, 7. egenverd, 8.deg versus andre, 9. tidsb

bottom of page