top of page

11.10.2022

I dag vil jeg at du skal fokusere på din indre stemme.

Når du kommer i en situasjon der du må ta et standpunkt, så hender det kanskje ofte at du vakler og blir usikker på hva du skal svare. Vær deg selv nærmest og trofast. Hold på dine meninger og vær fri til å snakke ut fra hjertet og din overbevisning. Når du snakker ut fra det du har hørt, det flertallet sier eller det du tror andre vil høre, så er du ikke tro mot din egen overbevisning eller ditt hjerte.

Øvelse:

Sett deg ned og pust rolig. Sett gjerne på en avslappende musikk i bakgrunnen. La hodet ditt tømmes av tanker og hverdagens mas. Nyt stillheten og kjenn at du faller til ro både i kropp og sinn. Tenk nå på en situasjon der du føler at du blir stilt til vegs for dine meninger. Hvordan føler du det i kroppen, og hva gjør du i denne situasjonen? Be universet hjelpe deg med å gi slipp på din usikkerhet og gi deg styrke til å beholde din egen energi. Pust ut og fyll deg med lys.

Når du blir usikker og svarer det du tror andre vil høre, så gir du fra deg energien din til andre. Du vil føle dette på kroppen, og kanskje føler du at du vil krympe eller komme deg ut av situasjonen med en hvit løgn. Du har da latt andre ta over din energi og de bygger videre på sin selvsikkerhet med denne energien. Det er det samme som skjer ved mobbing. Du lar andre ta din energi og andre stjeler din energi.

Stå sterkt i deg selv. Øv deg på å høre deg selv si din mening. Når du er jordet vil du kunne stå stødigere i energien din. Sørg derfor for å jorde deg selv før du går i møte med mennesker der du vil bli stilt ubehagelige spørsmål. Du vil da oppdage at det ikke er noe ubehag ved spørsmålet, og at du kan svare fritt fra hjertet.

Hør på din indre stemme.

I lys og kjærlighet

Erkeengelen Mikael.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Start med å analysere følelsene dine. Hva gjør deg sint, trist, irritert eller hva frykter du? Deretter tar du eierskap til disse følelsene, Erkjenn at de er en del av deg, og at de gjør noe med deg.

Du har nå jobbet en god stund med deg selv. Gått i dybden av deg selv, erkjent dine utfordringer og arbeidet med disse. Nå er tiden inne til å se på reaksjonsmønsteret ditt. Hver handling fører til en

Erkeengelen Mikael har kommet med et nytt selvutviklings kurs for oss. Det første han vil vi skal gjøre er å ransake oss selv. Dette krever at vi bruker god tid og arbeider med oss selv, og er ærlige

bottom of page