top of page

12.09.2022

10 tips i hverdagen

Nå opplever verden katastrofe etter katastrofe, kriger, sult, tørke, oversvømmelse og ødelagte avlinger på grunn av været. Alt dette vil i verdenssammenheng medføre mangel på en del varer. Prisene vil øke og flere vil oppleve kriser. Du kan forberede deg til dårlige tider ved å kjøpe inn litt ekstra tørrvarer og vann til en krisebeholdning. Det betyr ikke at du skal hamstre, men ha litt å gå på hvis noe skulle skje. Endre dine vaner ved å tenke smart ved innkjøp. Vær mer bevisst dine handlinger og motiver. Erkeengelen Mikael minner oss på disse enkle grepene som vi alle kan fra før.

Så hva kan vi gjøre i vårt hjem, 10 enkle tips:

  1. Sørge for å ha et lite kriselager av tørrmat og vann.

  2. Slå av strømmen i rom vi ikke bruker.

  3. Senk temperaturen om natten.

  4. Bruk sparepærer og sparedusj.

  5. Reduser bruken av plastikk i husholdningen.

  6. La bilen stå ved korte avstander når du kan gå eller sykle.

  7. Bruk emballasje som kan brukes flere ganger istedenfor engangs emballasje.

  8. Unngå kjøp og kast. Tenk over behovet før du kjøper.

  9. Vær bevisst dine internettkjøp og forhindre at klær som returneres blir til søppel.

  10. Vær med på å forhindre at søppeløyene i verdens havene øker ved gjenbruk, resirkulere og kjøpe brukt.

Dette er små grep i et hvert hjem som kan gi store vinninger for naturen og den ubalansen vi opplever. Dette vil ikke endre sult og katastrofer, men det vil endre dine verdier og hva som er viktig i livet. Dette vil gi kollektive positive energier som gir en positiv ringvirkning for alle. Dette vil være med på å endre våre tanker og skape nye ideer, alt i trå med den nye tiden vi lever i, og dette vil hindre i at søppelbergene bare vokser og vokser. Kan vi alle endre våre vaner litt etter litt, vil vi være med på å stagnere den negative utviklingen.


18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Start med å analysere følelsene dine. Hva gjør deg sint, trist, irritert eller hva frykter du? Deretter tar du eierskap til disse følelsene, Erkjenn at de er en del av deg, og at de gjør noe med deg.

Du har nå jobbet en god stund med deg selv. Gått i dybden av deg selv, erkjent dine utfordringer og arbeidet med disse. Nå er tiden inne til å se på reaksjonsmønsteret ditt. Hver handling fører til en

Erkeengelen Mikael har kommet med et nytt selvutviklings kurs for oss. Det første han vil vi skal gjøre er å ransake oss selv. Dette krever at vi bruker god tid og arbeider med oss selv, og er ærlige

bottom of page