top of page

17.10.2022

Arbeid med dine indre konflikter.

I en verden der flere og flere er usikker på hva som egentlig skjer og hva som egentlig er en sannhet, vil man kunne føle på en indre konflikt. Skal du høre på den ene eller den andre. Hva er riktig når to teorier spriker.

Hør på de ulike utsagnene og kjenn godt etter hva som responderer i deg selv. Diskutere gjerne med deg selv, hva tror du er sannheten. I ditt eget selskap kan du mene hva du vil og kan derfor argumentere som du vil med deg selv. Slik vil du komme frem til en sannhet som du kan føle i kroppen og i hjertet.

Indre konflikter kan også oppstå når du kommer i en situasjon der du må ta et valg, der en du føler godt for vil bli den tapende parten. Dette kan gå utover det vennskapet du har med denne personen, men følg hjertet ditt og din etiske samvittighet. Gir du din venn medhold og vet at dette ikke er hele sannheten, så vil du bli delaktig i din venns handling eller utsagn. Vær derfor tro mot deg selv og arbeid utfra din overbevisning. Hvis et vennskap ryker, så tenk nøye gjennom om dette er slik dine venner skal være.

Indre konflikter oppstår gjerne hvis du føler deg usikker og er redd for konfrontasjoner. Slik som i forrige øvelse, så handler dette om å stå sterkt i din egen energi. Vær jordet og vit at følger du hjertet og ikke andres meninger, så vil du komme til det riktige svaret.


I lys og kjærlighet

Erkeengelen Mikael.

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Start med å analysere følelsene dine. Hva gjør deg sint, trist, irritert eller hva frykter du? Deretter tar du eierskap til disse følelsene, Erkjenn at de er en del av deg, og at de gjør noe med deg.

Du har nå jobbet en god stund med deg selv. Gått i dybden av deg selv, erkjent dine utfordringer og arbeidet med disse. Nå er tiden inne til å se på reaksjonsmønsteret ditt. Hver handling fører til en

Erkeengelen Mikael har kommet med et nytt selvutviklings kurs for oss. Det første han vil vi skal gjøre er å ransake oss selv. Dette krever at vi bruker god tid og arbeider med oss selv, og er ærlige

bottom of page