top of page

24.10.2022

Oppdatert: 31. okt. 2022

Hva er hjerte energi, og hvordan kan man lytte til hjertet?

Vi sier at dere skal følge hjertet, men hva er egentlig hjertet og hvordan kan du finne sannheten i hjertet.

Hjertet er en muskel som pumper blod rundt i kroppen. Hjertet er derfor forbundet med alle organene. Energiene du føler spres gjennom kroppen og inn i hjertet, ved hjelp av hormoner. I hjertet ligger følelse sensorer som oppfatter energien som sorg eller glede. Du kan ha en tanke som får hormonene til å spre seg i kroppen og frigir kjemiske stoffer som får deg til å føle deg nervøs, spent, forelsket, sorgfull, glad og et helt spekter av følelser. Og noen ganger setter følelsen seg i magen, i solar plexus. Dette kan du føle som en ild i magen. Så hvordan kan man utfra dette vite at sannheten ligger i hjertet?

Siden hjertet er forbundet med både mage senteret og hjernen, og alle andre deler av kroppen, så vil alt du tenker og føler gå via hjertet. Tanker skaper følelser som du kjenner i hjertet. Derfor kan du kjenne i hjertet om tankene er gode tanker eller dårlige tanker. Dine sanseapparater vil fortelle deg hva kroppen reagerer positivt eller negativt på, instinktivt. Mens dine tanker kan overbevise deg om at du kan velge noe annet enn hva kroppen forteller deg. Alle følelser er energier som utspiller sin rolle i deg.

Sjelen er forbundet med kroppen gjennom en livstråd. Dine kunnskaper fra sjelen vil derfor kunne overføres til deg som menneske via hjernen og hjertet. Gamle kunnskaper kan da komme til overflaten. Denne kunnskapen er en viten som gir deg trygghet i hjertet. Du vet i hele deg at dette er sannheten. Når du vet i hele deg at du har funnet sannheten så arbeider sjelen og kroppen sammen, og du vil føle det i hjertet. Hjertet må derfor ses på som noe mer en en pumpende muskel. Legevitenskapen vil kunne fortelle deg om alle de tekniske tingene som skjer i kroppen, men de kan ennå ikke kunne forklare hvorfor følelser setter seg som sykdom i kroppen. Energier som setter seg fast kan skape alvorlige lidelser for deg. Forløs derfor alle negative energier og send lys i hjertet.

I lys og kjærlighet

Erkeengelen Mikael.

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Start med å analysere følelsene dine. Hva gjør deg sint, trist, irritert eller hva frykter du? Deretter tar du eierskap til disse følelsene, Erkjenn at de er en del av deg, og at de gjør noe med deg.

Du har nå jobbet en god stund med deg selv. Gått i dybden av deg selv, erkjent dine utfordringer og arbeidet med disse. Nå er tiden inne til å se på reaksjonsmønsteret ditt. Hver handling fører til en

Erkeengelen Mikael har kommet med et nytt selvutviklings kurs for oss. Det første han vil vi skal gjøre er å ransake oss selv. Dette krever at vi bruker god tid og arbeider med oss selv, og er ærlige

bottom of page