top of page

4. Grunnmuren

Enhver bygning er forankret i en solid grunnmur. En grunnmur som er svak vil være en risiko for selve huset, og du ville med en gang reparere grunnmuren for å sikre huset ditt.

Kroppen er grunnmuren din og sjelen er huset. For at sjelen skal kunne være trygg og sikker må grunnmuren være solid.


Du har tidligere lært at du må gå i dybden av deg selv, ransake dine hensikter og være ærlig med deg selv. Deretter måtte du undersøke dine reaksjonsmønster i ulike situasjoner for deretter og gi slipp på sinne og angst.


Alle disse faktorene er med på å bygge grunnmuren din. I disse tider er mye i endring og tiden er inne for dere å starte en ny fase i livet. De gamle livsmønstrene er nå foreldet, og det er på tide å starte med nye friske energier. Det er nå tid for å ta inn hele sjelen og huske hvem du er. Det er ikke slik at du tar inn sjelen og plutselig vet du alt fra tidenes morgen, men du vil umerkbart se livet i et annet lys, føle andre energier og kjenne at du ønsker andre ting i livet. Energiene vil arbeide for deg. I disse tider vil du føle fysiske endringer som endring i hørsel og syn. Kanskje vil du føle endringene som forverring før syn og hørsel blir stabilisert. Energinivået ditt vil være i forandring. En dag er du full av energi og neste dag har du ikke energi til å klare deg gjennom dagen. Hjerterytmen vil i disse dager være ustabil. Alle disse endringene i fysiologien er endringer på energinivået ditt. Når sjelen kommer inn med hele seg vil energiene høynes og sansene oppgraderes. Vær ikke engstelig. Fortsett med å arbeide med dine reaksjonsmønster, forløse sinne og angst. Tilgi og be om tilgivelse og send kjærlighet.

Enhver vil i tiden fremover ha nok med seg selv og sin utvikling. Du vil kanskje derfor føle at du vil ha mer tid for deg selv. Enten du slapper av med en bok eller en hobby eller ønsker å meditere eller være mer ute i naturen. Uansett hva du føler, så ta hensyn til disse følelsene og ta vare på kroppen. Lytt innover og vær deg selv nærmest.

Legg frem dine ønsker for universet, hva er det du innerst inne ønsker for livet ditt. Dine behov og dine ønsker bør være din første prioritet. Ta vare på huset og fortsett å bygg grunnmuren til en solid og jordet deg.

Vær ikke engstelig om du i tiden fremover ikke er så sosial som du bruker å være. Vær ikke engstelig og ha ingen skyldfølelser for at du ønsker å prioritere deg selv i tiden fremover. Husk at du skal bygge en solid grunnmur til huset ditt. Når grunnmuren din er sterk og solid, kan du bygge huset ditt i mange etasjer og med mange rom og huse mange mennesker.

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

TRIANGEL EFFEKTEN

I den siste kanaliseringen snakker erkeengelen Mikael om triangel effekten. Når vi er syke går vi til legen, vi finner kanskje en feil som rettes opp eller dempes med en eller annen form for behandlin

JULEKALENDER

Nå er det virkelig lenge siden jeg har vært på bloggen. Jeg har ikke fått beskjed om å skrive noe, og kanskje er det slik at vi er litt bortskjemte med å få fortalt hva vi skal tenke på hver dag, elle

7. Pusteøvelser

Dere har nå øvd på ulike deler av selvutvikling . I det første blogg kurset lærte dere om: 1.sinne, 2. sorg, 3. håp, 4. fortiden, 5. nåtiden, 6 anerkjennelse, 7. egenverd, 8.deg versus andre, 9. tidsb

bottom of page